ADANA / TUFANBEYLİ - Tufanbeyli Ortaokulu

Tufanbeyli Ortaokulu

İstiklal Mahallesi İstikbal Sokak No10 Sağlık Ocağı Yanı Tufanbeyli/ ADANA
Vizyon
TUFANBEYLİ ORTAOKULU OLARAK; Aklın ve bilimin ışığında; ilkeli, erdemli, ahlaklı, çalışkan, milli değerleri bilen, geliştiren ve sahip çıkan"fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" bireyler yetiştirmede ve Türkiye´yi bilgi toplumu olmaya yönlendirmede "Öncü" kuruluşlardan birisi olmaktır...
Misyon
TUFANBEYLİ ORTAOKULU OLARAK ; Yaşama saygılı,Milli ve Evrensel değerleri benimseyen, kendini tanıyan, sorunlara farklı bakış açısı getiren, okumayı - araştırmayı seven;eleştirel düşünebilmeyi alışkanlık edinen, kendini sürekli yenileyen, geliştiren, özgür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, bilimi sadece alıp kullanan değil, üreten ve yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen bireylerin yetişmesini sağlamaktır.
Başarılar
ADANA FEN LİSESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE HER YIL FEN LİSELERİ ANADOLU LİSELERİ SOSYAL BİLİMLER LİSELERİNE ÖĞRENCİ GÖNDERMEKTEYİZ. HER YIL BURSLULUK SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ BULUNMAKTA. SPORTİF BAŞARILARIMIZDA OLMAKTA. İLÇEMİZDE DÜZENLENEN ÇEŞİTLİ SPOR MÜSABAKALARINA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ DERECEYE GİRMEKTE.
Öğretim Şekli :TÜM GÜN
DERS BAŞLAMA SAATİ :08.20 DERS BİTİŞ SAATİ :15.20
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTA OLDUĞUNDAN ULAŞIM SORUNU YOKTUR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZ TAŞIMALI EĞİTİM MERKEZİ OLUP AKPINAR,PINARLAR, DAMLALI, GÜZELİM VE TAŞ PINAR KÖYLERİNDEN TAŞIMAYLA ÖĞRENCİ GELMEKTEDİR.
İstiklal Mahallesi, İstikbal Sokak, No10 Sağlık Ocağı Yanı Tufanbeyli/ ADANA
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR
Sportif Etkinlikler
OKUL BAHÇEMİZ GENİŞ VE BÜYÜK OLDUĞUNDAN DOLAYI SPOR ETKİNLİKLERİNE MÜSAİTTİR. FUTBOL TURNUVALARI YAPILMAKTA. MASA TENİSİ TURNUVALARI YAPILMAKTA. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLÇE GÜREŞ MERKEZİNDE ALDIKLARI EĞİTİMLE İLÇE VE İL DERECELERİ YAPMAKTA.
TÜBİTAK 4006 ETKİNLİĞİNE KATILMAKTAYIZ.